VEGAN ETEN IS HET NIEUWE CHIC

“Het enige echte falen in het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf.”

Siddharta Gautama ca. 450 vC – ca. 370 vC

VEGAN ETEN VOOR JEZELF

Plantaardig eten geeft een goed gevoel.

Vegan eten bevrijdt je van schuldgevoelens over dierenleed, natuurvervuiling en andere problemen die het produceren van dierlijke producten veroorzaakt.

Vegan eten past bij je waarden en normen.

vreedzaam

Vegan eten is meer dan eten, het is een weg naar een vreedzame wereld. Het is geweld tegen dieren afwijzen en erkennen dat dieren rechten hebben.

integriteit

Een integer persoon heeft een intrinsieke betrouwbaarheid en handelt naar eer en geweten. Een integer persoon eet ook naar eer en geweten.

mededogen

Vegan eten is gebaseerd op respect en mededogen voor alle levende wezens, zowel mensen als dieren. Het is een teken van compassie en barmhartigheid voor anderen.

moed

Het toont van moed, om in onze hedendaagse maatschappij, te kiezen voor een vegan eten. Er zullen mensen zijn die je bespotten, uitlachen en belachelijk maken.

liefdevol

“Wat de vraag ook is, liefde is het antwoord.” Dr. Wayne Dyer. Vegan eten vermindert gezondheidsproblemen, milieuproblemen en dierwelzijnsproblemen.

verantwoording

Jij bent verantwoordelijk voor het leed en de schade, die het produceren van jouw voedsel veroorzaakt. Plantaardig eten buit dieren en natuur minder uit, dan ‘normaal’ eten.