Starten met VEGAN ETEN

online training: een nieuwe methode voor écht makkelijk
en lekker vegan eten

Ontdek hoe je met gemak 80% van de dierlijke producten uit je menu kunt schrappen,
zonder dat jij, je partner of je kinderen het merken.

HOI, HOI,

 

Wil jij ook diervriendelijk eten?

Je footprint verkleinen?

Je gezondheid verbeteren, je fitter, vrolijker en jaren jonger voelen?

Zonder gedoe, overtollige kilootjes kwijtraken?

Eten in overeenstemming met je waarden en normen, en je gevoel voor ethiek?

Je bent niet de enige.

En het kan: het is zelfs super easy.

Afgelopen jaren hebben duizenden mensen het geheim ontdekt van planetproof en diervriendelijk eten.

Eten waarvoor dieren niet worden gebruikt en de aarde niet wordt uitgebuit.

Eten dat gezond is. En dat je een goed gevoel geeft, omdat het in harmonie is met je overtuigingen.

Het geheim: vegan eten. Het is nog lekker ook.

STARTEN MET VEGAN ETEN:

 

Word een vrolijke vegan Bourgondiër. Ontdek écht lekkere plantaardige hapjes en drankjes, en maak daarmee indruk bij je vrienden en familie. Geen konijnenvoer en groen smoothie gedoe.

Ontdek hoe je met gemak 80% van de dierlijke producten uit je menu kunt schrappen, zonder dat jij, je partner of je kinderen het merken.

Krijg meer energie en voel je fitter. Plantaardig eten is hartstikke gezond.

Leer alles over het vervangen van dierlijke producten voor plantaardige alternatieven, ook in recepten.

Bespaar extreem veel tijd, met handige tips en trucs, om super snel vegan producten te herkennen, waardoor je razend snel boodschappen kunt doen.

Ontdek een super simpele methode, om er zeker van te zijn dat je elke dag de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt, zonder wegen of  ingewikkelde berekeningen die diëtisten hanteren. Deze methode leer je zelfs kinderen binnen 5 minuten.

Speciale december aanbieding.

VEGAN ETEN IS HET NIEUWE CHIC

 

Ken je dat, zo’n suffig restaurant, waar ze de tosti ‘croque-monsieur’ noemen?

Met krakende laminaatvloeren en serveersters met zwarte vale rokjes.

En een glazen vitrinekast waarin appelgebakjes jarenlang hetzelfde rondje draaien en ondertussen de tafels leger worden.

Met een stoffige menukaart, waarop gerechten staan, nog ouder dan de gasten.

In zo’n restaurant is het eten van zalm deftig.

Gekweekt in een bak vol stront en antibiotica. Gevoerd met kleurstof.

Dat vinden ze chic.

Saté van kip met ademhalingsproblemen en voetzweren:

‘De specialiteit van het huis’.

Maar deftig doen met vale rokjes, kip en zalm is echt niet meer van deze tijd.

Vegan eten is het nieuwe chic: eten zonder dierenleed.

Vlees, eieren en zuivelproducten zijn in de afgelopen jaren massaproducten geworden.

Fabrieksmatig, snel en goedkoop geproduceerd. Ten koste van dieren, mensen en de natuur.

Vegan eten is een vooruitgang in de beschaving van de mens.

‘Starten met VEGAN ETEN’ is een online training over vegan eten.

Niets ingewikkelds, geen groene smoothies.

Gewoon eten, maar dan zonder dierenleed. Ook geschikt voor Bourgondiërs.

Vegan eten is namelijk geen dieet.

Vegan eten is een manier van eten om het misbruiken van dieren te stoppen en het uitbuiten van de aarde te verminderen. Bovendien is vegan eten gezond.

Als jij vegan gaat eten levert dat een groot voordeel op voor dieren, natuur, mensen, jezelf en je gezondheid.

Vegan eten is harstikke modern.

Vegan eten is het nieuwe chic.

Wat zit er in: Starten met VEGAN ETEN

 

Een klein stukje over de geschiedenis van vegan eten. Nee, dat is niet saai: dat is harstikke leuk om te weten. Heb je eens wat nieuws te vertellen op een feestje. Wist je dat er al mensen vegan aten voordat het woord ‘vegan’ werd bedacht. En weet jij wie het woord ‘vegan’ heeft bedacht?

Alles over vegan shoppen, keurmerken en ingrediënten. Heel veel handige tips om snel vegan boodschappen te doen. Nooit meer zoeken in de winkel. Dit gaat je zoveel tijd besparen. Serieus, ik wilde dat iemand mij dit had verteld toen ik jaren geleden vegan ging eten.

Plantaardige alternatieven voor dierlijke producten. Melk, eieren, vis, honing en vlees. Mega waardevol. Scheelt je heel veel miskopen.

Hoe je dierlijke ingrediënten voor een plantaardige variant vervangt in een recept. Onder andere hoe vervang je een ei in een recept. Afhankelijk van de functie die het ei in het recept heeft: als smaak, rijzen, binden of kleur. Welke soort plantaardige melk kies je?

Een echt duidelijke uitleg over voedingsstoffen. In Jip en Janneke taal.

Hoe zorg je ervoor dat je alle noodzakelijke voedingstoffen binnen krijgt? Ik verklap alvast, met deze methode is het binnen krijgen van alle essentiële voedingstoffen harstikke makkelijk. Waarom al die dietisten daar zo ingewikkeld over doen? Geen idee?

Concrete adviezen. Geen wazige termen als gevarieerd eten en afwisselend eten, want dan weet je nog steeds net niets. Heldere adviezen.

en meer

Nu met 2 bonussen:
GRATIS: E-book ‘Starten met Vegan eten’
GRATIS: Vegan Recepten

De voordelen van VEGAN ETEN:

 

Vegan eten is diervriendelijk eten. In Nederland worden meer dan 642 miljoen dieren per jaar geslacht. Daarnaast sterven er ruim 30 miljoen dieren in de stallen, door ziekte, brand of verhongering en worden er 45 miljoen haantjes vergast. Vissen worden niet geteld. Wereldwijd worden meer dan 56 biljoen dieren per jaar geslacht.

Vegan eten helpt mee om het wereld voedseltekort te verkleinen. Vegan eten bespaart enorm veel landbouwgrond, namelijk 70%. Het is veel efficiënter om direct voedsel te verbouwen voor mensen – dan om eerst mais, soja en gras te verbouwen voor dieren – en daarna deze dieren te eten. Als we direct voedsel verbouwen voor mensen, dan kunnen we met gemak genoeg voedsel produceren voor alle mensen op deze wereld. Ook als de wereldbevolking groeit.

Wereldwijd worden er meer dan 75 miljard veedieren gehouden, al deze dieren krijgen te eten. Op dit moment hebben 821 miljoen mensen honger en 672 mensen obesitas. Miljoenen mensen sterven elk jaar door ondervoeding.

Vegan eten bespaart enorm veel water. Het produceren van 1 plakje kaas kost 104 liter water. Het produceren van 1 hamburger kost 2500 liter water. Tien minuten douchen kost ongeveer 72 liter water.

Op dit moment hebben 768 miljoen mensen niet voldoende schoondrinkwater. Elke dag sterven meer dan 6.000 mensen door een tekort aan schoondrinkwater.

Met vegan eten verklein je jouw footprint gigantisch. De vee-industrie is schadelijk voor de natuur. Het vervuilt de bodem, de lucht en het water. Daarnaast veroorzaakt de vee-industrie opwarming van de aarde, verdwijning van het tropisch regenwoud en het uitsterven van plant- en diersoorten.

De positieve invloed van vegan eten op de natuur, is vele malen groter dan vaker op de fiets gaan, een zuinige auto kopen, een vliegvakantie schrappen of korter douchen.

Tientallen generaties na jou zullen profijt hebben van jouw vegan eetpatroon, want voor vegan eten worden geen zeeën leeggevist, wordt het Amazonegebied niet gekapt en wordt geen overschot aan mest geproduceerd.

Vegan eten is goed voor je gezondheid. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat een plantaardig voedingspatroon het gezondste eetpatroon is.

Een plantaardig eetpatroon helpt welvaartziektes, zoals diabetes type-2, obesitas en hartproblemen voorkomen en genezen.

Een plantaardig eetpatroon vermindert het risico op het krijgen van kanker.

Met een vegan eetpatroon verlies je overtollige kilo’s. En wordt je kledingmaat kleiner, dit gewichtsverlies is blijvend. Mensen met een plantaardig eetpatroon zijn gemiddeld slanker en hebben een lager BMI, dan mensen die ook vlees, zuivel en eieren eten.

Door af te vallen krijg je meer conditie en zit je beter in je vel. Bovendien verlaag je het risico op het krijgen van 12 verschillende soorten kanker en diabetes type-2 en hartproblemen.

Vegan eten bespaart je geld. Plantaardige producten zijn goedkoper dan vlees, vis en kaas.

Vegan eten bevrijdt je van schuldgevoelens, over het uitbuiten en misbruiken van dieren in de vee-industrie voor jouw eten.

STEL JE EENS VOOR:

 

Je bent in 1 klap verlost van het innerlijke conflict tussen je geweten en je eetpatroon. Wat een bevrijding. Jij voelt je niet meer schuldig, bij het zien van akelige beelden op televisie of facebook over misstanden in slachthuizen en stallen. Want jij doet daar niet meer aan mee.

Je krijgt je vrijheid terug. Jij bent niet meer afhankelijk van een systeem dat dierenleed veroorzaakt. Jij bepaald zelf wat je eet.

Je krijgt meer zelfrespect. Omdat je gaat staan voor je eigen waarden en normen.

Je voelt je fitter, levendiger en gezonder.

Je verkleint je footprint gigantisch. En die keer dat jij wat te langer doucht, denk je: ik eet in tenminste geen hamburger.

Je helpt actief mee om het wereld voedsel- en watertekort op te lossen. Jouw bijdrage is vele malen groter, dan een tientje in de maand overmaken naar een goed doel, om je geweten te sussen.

Je houdt de aarde leefbaar voor de volgende generatie. Het verkleinen van je footprint levert enorme voordelen op voor de mensen die na jou geboren worden.

Je maakt indruk bij andere mensen. Want jouw vrienden voelen zich ook wel eens schuldig over het eten van een karbonade. Jouw lukt het wel om lekker en diervriendelijk te eten. Dat willen andere mensen (stiekem) ook.

De voordelen van een ONLINE TRAINING:

 

Start met de training wanneer je wilt. Als je je inschrijft heb je direct toegang tot alle modules.

Je bent geen reistijd, en geen reiskosten kwijt. Je volgt de training gewoon thuis, op je werk of waar je maar wilt.

De training is all-in. Je hoeft geen boeken aan te schaven. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, smartphone of tablet en een internet verbinding.

Je bepaalt zelf het tempo waarin je de training volgt. Je houdt voor onbepaalde tijd toegang.

Je kunt alle lessen zo vaak herhalen als je wilt.

De training is to the point. En je hoeft niet sociaal te doen met klasgenoten.

Op elke moment van de dag kun je mee doen aan de training. Ook ’s avonds als je in je huispak met pantoffels op de bank zit.

WIE BEN IK?

en waarom ik je kan helpen met vegan eten

 

Mijn wieg stond letterlijk boven de dode runderen en varkens.

Mijn ouders hadden een slagerij.

Zoals elk kind wel eens mee gaat naar het werk van zijn ouders, ging ik mee naar slachthuizen, kippenfokkerijen en vleesfabrieken.

Ik heb daar mijn hele leven nachtmerries van gehad.

Ik ben opgegroeid met het geloof dat mensen vlees nodig hebben.

Inmiddels leef ik al jaren veganistisch, voel ik mij supergezond en eet ik elke dag lekker.

Het uitbuiten, mishandelen en doden van dieren vind ik anno 2021 achterhaald.

Ik vind vlees eten iets uit mijn kindertijd, toen we nog geloofden dat mensen dierlijke eiwitten nodig hadden.

Toen vlees nog een luxe product was.

Vlees is in de afgelopen jaren een massaproduct geworden en wordt zo goedkoop mogelijk gemaakt ten kosten van dieren, mensen en de natuur.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat mensen geen dierlijke producten nodig hebben, en dat het aller gezondste eetpatroon plantaardig eten is.

Eten zonder dierenleed is voor mij een bevrijding. Ik gun iedereen deze bevrijding.

Ik ben van de ene op de ander dag vegan gaan eten.

Een hartverscheurend beeld van een koe in een slachthuis, en opeens de gedachte: Ik wil niet meer dat dieren zo behandeld worden voor mijn eten.

Ik wil deze industrie niet langer steunen en in stand houden, door dat voedsel te kopen. Ik wist niets van vegan eten.

Maar het besluit stond vast.

Ik kan niet meer wegkijken van het leed in de vee-industrie.

De manier waarop dieren worden behandeld door boeren en slachters past niet bij mij.

De aanslag op de natuur en de oneerlijke verdeling van voedsel en water: ik wil daar niet medeverantwoordelijk voor zijn.

Dus elke avond worstelde ik mij door mijn droge aardappelen met groente, soms aangevuld met tofu. Ik lust niet eens tofu.

Ook mijn zoon at ’s avonds braaf zijn bordje leeg.

Boodschappen doen was mega ingewikkeld. En soms frustrerend.

Vaak at ik uit gemakzucht, voor de zoveelste keer, hetzelfde.

Ik voelde mij super goed over het feit dat ik niet meer meedeed aan de gekte van de voedselindustrie. Maar dat eten: er moest wat veranderen.

Inmiddels, jaren later, ken ik alle ins en outs van vegan eten.

Appeltje eitje, maar dan zonder eitje.

Honderden artikelen heb ik gelezen over plantaardig eten. Recepten geprobeerd. Heel internet doorgespit. Boeken gelezen en documentaires gezien. Drie dikke mappen voedingsdeskundige doorgeworsteld en een dunnere over orthomoleculaire voeding.

Toen ik alle ins en outs van vegan eten wist, was ik verbaasd: vegan eten is easy en nog lekker ook.

Ik heb er spijt van dat ik niet eerder veganistisch ben gaan eten. Vele dieren hebben voor mijn eten geleden en dat was niet nodig geweest.

Ik zou het geweldig vinden als ik jou mag helpen om te starten met vegan eten.

Ik zie het als mijn persoonlijke levensdoel om de nachtmerrie van de dieren in de vee-industrie te stoppen. En jou kennis te laten maken met de fantastische mogelijkheden van vegan eten.

Voor wie is deze training GESCHIKT:

 

Wil jij diervriendelijk eten?

Je footprint verkleinen?

Je gezondheid verbeteren, je fitter, vrolijker en jaren jonger voelen?

Zonder gedoe, overtollige kilootjes kwijtraken?

Eten in overeenstemming met je waarden en normen, en je gevoel voor ethiek?

Schrijf je in, leuk!

Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om 100% vegan te gaan eten.

Wil jij parttime-veganist worden? Ook dan is deze training super waardevol voor jou.

Je kunt na deze training met gemak 80% van je dierlijke producten uit je menu schrappen, zonder dat jij, je partner of je kinderen het merken.

In Nederland worden elk jaar meer dan 642 miljoen dieren geslacht. Als alle Nederlanders 20% minder dierlijke producten eten, bespaart dat 128 miljoen dierenlevens, moet je voorstellen wat er gebeurd als iedereen 80% minder dierlijke producten gaat eten.

WAT JE ONTDEKT: Starten met VEGAN ETEN

 

 Hoeveel dierenlevens bespaart een veganist? Waarschijnlijk veel meer dan je denkt.

Wat zijn de voordelen van vegan eten voor de natuur, en hoeveel kleiner wordt je footprint?

Hoe zorg je ervoor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt en hoeveel eiwitten heb je nodig? Het binnen krijgen van voldoende eiwitten is super eenvoudig, ook als je geen tofu lust.

Welke vitamines en mineralen zijn voor veganisten aandachtspunten? Zijn er vitamines die je bij moet slikken?

Waarom blijven veganisten makkelijker op gewicht?

Hoe herken je razendsnel vegan producten in de supermarkt?

Je leert waarom wijn niet altijd vegan is, en wanneer wijn wel vegan is. En hoe zit het met frisdrank, vruchtensap en bier?

Hoe vervang je dierlijke producten voor plantaardige alternatieven, ook in een recepten.

en veel meer

€ 97,00

(eenmalige betaling)

online training:

Starten met VEGAN ETEN

Deze training is UNIEK

 

Je krijgt alle informatie in 1 keer. Je kunt in je eigen tempo meedoen.

In deze training wordt de vee-industrie niet besproken. Geen filmpjes, geen foto’s en geen informatie over dierenleed.

Bij andere vegan-trainingen krijg je bij plantaardige melk informatie over de melkindustrie. En bij plantaardige alternatieven voor eieren, informatie over het leven van legkippen in de eierindustrie, in deze training niet.

Ik ben voor vegan eten, maar deze training is geen aanval tegen het eten van dierlijke producten. Ik ben niet van de veganpolitie. Ik ben ook geen dierenactiviste.

Je hoeft voor deze training geen keukenprins of prinses te zijn. Je hoeft ook niet uren in de keuken te staan. Ik ben een alleenstaande moeder en ik heb 15 jaar een bloemenwinkel gehad. Ik eet al jaren vegan. Voor uren in de keuken staan heb ik nooit tijd gehad.

Je bespaart enorm veel tijd. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om gezond en lekker vegan te eten. Natuurlijk kun je zelf ook alles uitvogelen over vegan eten. Maar als je deze training volgt, kun je jouw tijd aan leukere dingen besteden dan boeken lezen en internet doorspitten. Omdat jouw tijd ook waardevol is.

Je bespaart geld. Je hoeft niet ook nog allerlei kookboeken en gezondheidsboeken te kopen. Je bespaart op miskopen, omdat je veel voorbeelden krijgt van lekkere plantaardige producten. Bovendien is plantaardig eten goedkoper dan het eten van dierlijke producten. De training heb je zo terugverdiend.

De training bestaat uit 5 video’s. In deze video’s vertel ik je alles over vegan eten.

Als het uitbuiten van dieren niet past bij jouw waarden en normen, dan is starten met vegan eten een prachtig kado aan jezelf.

En aan alle dieren natuurlijk.

Wat zit er in: Starten met VEGAN ETEN

Module 1: Video

Module 4: Video

Module 2: Video

Module 5: Video

Module 3: Video

E-book en recepten

Wat zit er in:

‘Starten met VEGAN ETEN’

Module 1: Video

Module 2: Video

Module 3: Video

Module 4: Video

Module 5: Video

Plus extra gratis:
E-book en recepten

€ 97,00

(eenmalige betaling)

online training:

Starten met VEGAN ETEN

Heb je nog vragen?

Die beantwoord ik graag.
Stuur mij een mailtje: saskia@veganeten.nl

 

P.S.

Schrijft je nu: dan kun je direct beginnen met de eerste video. Waarom zou je wachten?

 

P.P.S

Als je nu de training koopt maak je gebruik van de speciale december aanbieding

€ 97,00

(eenmalige betaling)

online training:

Starten met VEGAN ETEN

€ 97,00

(eenmalige betaling)

online training:

Starten met VEGAN ETEN